4/5

6 SJÖAR Marathon

Fjällnora
Ha Svédország akkor a végtelen számú tavak országa, amiből mi most csak 6 mellett futottunk el.

A város

Uppsala Svédország negyedik legnagyobb városa, és egyben történelmében és kulturális örökségében gazdag hely.

Uppsala évezredes múltra tekint vissza, és a svéd kultúra és történelem egyik központja. A várost gyakran nevezik Svédország vallási központjának is, mivel itt található az Uppsala dóm, az ország legnagyobb és legmagasabb temploma, ahol korábban az ősi viking vallásnak és ma a kereszténységnek is helyet adnak.

Az Uppsala Egyetem Svédország legrégebbi és egyik legjelentősebb egyeteme. Az egyetem kulturális és tudományos központként szolgál, vonzva a diákokat és kutatókat az egész világról.

A város gazdag zöld területekben, mint például a Botanikus Kert, ahol sétálni és pihenni lehet. Az emberek szívesen piknikeznek az Fyris folyó partján, és a várost körülvevő vidék kiváló lehetőségeket kínál túrákhoz és kirándulásokhoz.

Kulturális eseményekben is bővelkedik, rendszeresen rendeznek koncerteket, művészeti kiállításokat és más kulturális programokat az itt élők és a látogatók számára.

A város izgalmas keveréke a régi és az új elemeknek, a történelmi épületeknek és a modern kulturális életnek, ami egyedi atmoszférát kölcsönöz ennek a gyönyörű svéd városnak.

Értékelés

hangulat
4/5
szervezés
3/5
ár
3/5

Videó

Egy kis kedvcsináló